Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két egymáshoz hasonló gúla térfogata úgy aránylik egymáshoz,mint 27:64.

Főoldal » Középiskola » Matematika
1136
a., Hogyan aránylik egymáshoz a két alaplap területe?
b., Hogyan aránylanak egymáshoz az alapélek hosszai?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel a térfogatuk aránya 27:64-hez, ezért a lamda³=27:64.
a, lamda=3:4
b, lamda=3:4
0