Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 6-7

Főoldal » Középiskola » Fizika
463
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a)
`Q_(\l\e)\ =\ Q_(fel)`
`Q_(\l\e\)\ =\ Éter\ \l\e\c\s\a\p\ó\d\i\k\ +\ Éter\ l\e\h\ű\l`
`Q_(fel)\ = \ víz\ \f\e\l\me\l\e\gszik`
`L_(éter)*m_(éter)\ +\ c_(éter)*m_(éter)*ΔT_(éter)\ = \ c_(víz)*m_(víz)*ΔT_(víz)`
`L_(éter)\ =\ (c_(víz)*m_(víz)*ΔT_(víz)-\ c_(éter)*m_(éter)*ΔT_(éter))/m_(éter)`
0