Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitene valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1079
adja meg a 500^2 primtényezős alakját.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
500=2·100=2·2·50=2·2·2·25=2·2·2·5·5 = 2³·5²
A négyzetében minden duplán van, tehát 2⁶·5⁴

0