Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Kedvenc könyvem, angolra kellene fordítani

132
Az én kedvenc könyvem a Szent Johanna Gimi, ami egy gimnáziumban játszódik le. Főszereplői: Reni, Cortez, Ricsi, Virág, és a többi osztálytárs. Még 9-ben Cortez az első pár napon nem megy iskolába, mert a szüleinél van külföldön és amikor elmegy a suliba, mindenki ismeri már őt, mert ő a suli nagymenője, de Reni nem ismeri. Mikor meglátja akkor nagyon megtetszik neki a fiú és folyamatosan csak sír miatta. Ez van a történet közepéig, amikoris Reni húzza mikuláskor őt és egy szerelmes levelet ír neki amiben leírja az érzéseit. Ekkor jönnek össze Cortezzel és így megy végig a történet.
Kedvenc írónőm Leiner Laura, mert nagyon eseménydús történeteket ír és minden részletesen le van írva.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
My favourite book is Szent Johanna Gimi, which takes place in a high school. The protagonists are Reni, Cortez, Ricsi, Virág and their other classmates. In 9th grade Cortez didn't go to school on the first days, because he's abroad at his parents, and when he goes to the school everybody already knows him because he is the cool guy of the school, but Reni doesn't know him yet. Reni fell in love with him immediately, and she always cries about him. This goes on till the middle of the story, when she writes a love-letter to him, that has all her feelings in it. After this Reni and Cortez start dating until the end of the book.
Leiner Laura is my favourite authoress, because she writes everything down precisely and her stories are very eventful.
0