Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Osszeg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
565
A 14es feladat a kerdes
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Legyen a kisebb tizedestört x, ekkor a nagyobb 10x, összegük x+10x=11x, ennek kell 84,15-nek lennie: 11x=84,15 → x=7,65, tehát a két szám 7,65 és 76,5.
0