Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kis segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
463
Olyan kérdésem lenne,hogy hogyan oldjuk meg,tudjuk az X=2,Y=5.
(X+2)*(Y+1)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha X=2 és Y=5, akkor az azt jelenti, hogy az egyenletbe az X és Y helyére be kell írni, be kell helyettesíteni ezeket a számokat, tehát:
(2+2)*(5+1)=24
0