Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Adott A(-5;2) és B(-3;4) pont.

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Határozza meg a két pont távolságát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2 pont távolsága:
d=(x2-x1)2+(y2-y1)2

d= (-3+5)2+(4-2)2= 8 =2,83
Módosítva: 7 éve
0