Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
547
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ez számomra egy térgeometriás feladat. Ezért lehet egy kicsit furcsa a megadott BAP∡=94°-os szög. Tehát adva van a tetraéder egyik éle az AB=400m, továbbá PP'A∡=PP'B∡=90° valamint PBP'=11° és PAP'=18°-os szögei, kiszámítandó a tetraéder PP' magassága.
Módosítva: 7 éve
0

Én már csak azt nem értem, hogy ki itt a kérdező?
Na mindegy! Ez a válasz:
0