Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
638
Sin(x)=gyök2/3 cos(x)=1/2 függvény és jellemzés
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A nevezetes szögek szögfüggványeit is megértheted ebből a videóból:
https://www.youtube.com/watch?v=lWfRzNGPBcY
0