Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes körhenger felszíne

Főoldal » Általános iskola » Matematika
575
Segítséget szeretnék kérni!Mekkora a felszíne az egyenes hengernek ,ha alkotója (a) és alapkörének sugar (r); a=5cm,r=3cm,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A = 2r² π + 2rπa
Ebbe behelyettesítve megkapod.
Módosítva: 7 éve
1