Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nehéz sorozatos feladat (3.), kellene segítség:

Főoldal » Középiskola » Matematika
735
x(n+1)=2/(2-x(n)), n >= 1;
Biz. be hogy a sorozat periodikus (ha értelmezett)!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sorozatok, analízis
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Idő közben meglett a megoldás, majd holnap kirakom, ha valaki kíváncsi rá!
0

Angol fórumokon se kaptam választ :\. Ha valakinek nincs ideje, de ötlete lenne mivel támadjam meg a feladatot, akkor írja le, s végig vezetem azt a gondolatmenetet, fontos lenne hogy megoldjam.
0

x(n+1)=2/(2-x(n)); , n >= 1
0

Gondolkodok még rajta, de addig egy ötlet. x(n+k)=x(n) valami ilyesmi alakot kellene kihozni.
0