Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megtudná csinálni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
833
Hogyan kell levezetni és mi az eredmény ?
Válaszodat előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Az a) feladatot részletezem a képen.
A többi ugye megy? ( 0.5 = 1 / 2) ( 0.7 = 7 / 10)
-1

A c feladatot azt hogyan számoljam ki? Válaszodat előre is köszönöm!
0

Ezeket a tanult azonosságok alapján kell megcsinálni.

Ezeket meg kell tanulni és a megfelelőt alkalmazni kell.


cos2α+sin2α=1

tgα= sinα/cosα

ctgα= cosα/sinα

a tangens és a kotangens mindig egymás reciprokai.
Módosítva: 7 éve
0

A c) feladatot kérdezted:
(Igaz, hogy közben a másik választ fogadtad el - biztosan az könnyebb.)
0