Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Gúla

Főoldal » Általános iskola » Matematika
722
Mekkora az 5cm magas gúla térfogata , ha alapja 5 cm oldalhosszúságú négyzet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, gúla, segíts
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gúla térfogata=1/3 magasság*alap, vagyis 1/3 5cm*(5cm*5cm) = 125/3 cm3 = 41 2/3 cm3 ∼ 41.6 cm3
1