Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek kör egyenlet koncentrikus

Főoldal » Középiskola » Matematika
667
Írd fel annak A körnek az egyenletét amely koncentrikus az x²+y²=6x+4y+12=0 egyenletű körrel és sugara felé akkora.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek kör egyenlet koncentrikus kör.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha jól látom elírtad a kör egyenletét, így nem tudunk segíteni a feladatodban.
0

Bocsi igazad van ítt van a feladat helyesen :Írd fel annak A körnek az egyenletét amely koncentrikus az x²+y²-6x+4y+12=0 egyenletű körrel és sugara felé akkora.
0