Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet ☺

Főoldal » Általános iskola » Matematika
598
Melyik egyenlet megoldása a ( 2, 3 ) számpár:
a) 2x+y=7
b)5x+y=17
c)2y+4x=15
d)0,5x+3y=1
A válaszokat előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Írj be x helyére 2-t, y helyére 3-at ésd nézd meg, melyik jön ki.
0