Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszíves segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
637
Paralelogramma alapú hasáb
a=6cm
b=4cm
ma=3.6cm
M=18cm
A=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Minden adatod meg van. Pontosan mi a kérdés? Nem tudsz összeszorozni 10 darab számot?
Legalább rajzold fel az ábrát, írd be az ismert oldalakat, mivel abból már tudnod kéne, hogy hogy kell kiszámolni.
0