Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Legyszi megtudnatok oldani levezetessel?

Főoldal » Középiskola » Fizika
506
Koszi elore is❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ki kell számolni a kör kerületét, 2*r*π=2*40*π=80π=251,2 (szorozd öttel, mert öt fordulatot tesz)=1256=12,56m
Aztán a munkát, W=F*s=6N*12,56m=57,36J
A megoldás, 57,36J munkát végez.
1