Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
613
Két szám összege 33,44 ha az első számot 10 elosztjuk akkor a második kétszeresét kapjuk melyik ez a két szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
33,44:2=16,72
16,72:2=8,36
8,36*2=25,08
8,36 és 25,08
Módosítva: 7 éve
0