Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
642
Mekkora a 0,2cm átmérőjű, 150 m hosszú rézhuzal tömege, ha a réz sűrűsége ró=8,96 g/cm köb
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szöveges
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Felteszem, hogy "hengerszerű" kábelről van szó. Ebben az esetben a térfogata `0,1²*π*15000=471,24` `cm³`, így a tömege `8,96*471,24=4222,3104` `gramm`.
0