Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy háromszög alakú kert méretei

Főoldal » Általános iskola » Matematika
628
Egy háromszög alakú kert méretei 20 m 60 m és 20 gyök 10 m akár területe =?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ez egy derékszögű háromszög: a befogók 20 és 60, az átfogó 20√10.
így a területe:
T = 20*60/2
T = 600 m²
1