Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
519
Ha egy feszültségforrás sarkaira fogyasztót kötünk és ezt az áramkört tanulmányozzuk,tudjuk ,hogy U=f(I). U=16V és I=40A.Számoljuk ki a forrás elektromotoros feszültségét;a forrás belső ellenállását és a külső áramkör ellenállását,ha a kapocsfeszültség értéke U=4V.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szerintem nem jól másoltad le a feladatod. A kapocsfeszültség nem lehet kisebb, mint a terhelt feszültség.
1