Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell fejen állni ?

1421
hogyan lehet megtanulni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Testnevelés

Válaszok

7
A fejedet párnázd be, a kezeidet úgy támaszd le, hogy háromszög alakot zárjanak be.
Ügyelj a fokozatosságra! Ne egyből akarj fejen állni, hanem mindig egy kicsit húzd feljebb a lábaidat. Ha van valaki aki tud segíteni, kérd meg hogy segítsen megtartani :)
Módosítva: 7 éve
2

Szia! :)
"A fejedet párnázd be, a kezeidet úgy támaszd le, hogy háromszög alakot zárjanak be."
+ Ha nincs, aki fogná a lábaidat, próbáld meg falnál.
+ Ne a fejtetődet rakd le, hanem a homlokodat.
Az elején (ameddig csak gyakorolgatsz) ne nyújtsd ki, hanem húzd össze a lábaidat (, tehát zsugorfejállást csinálj).
Módosítva: 7 éve
2

Ahogy az előttem szolok mondtak, en annyival kiegeszitenem hogy eloszor amíg nem tudod egyenesen megtartani magad falnal vagy bordasfalnal gyakorolj úgy hogy a fejed közel teszed a falhoz Es nekidontod a hátad a falnak. Igy érezni fogod hogy milyen nehez tartani magad Es azt is hogy milyen amikor egyenesen tartod magad (ez kesobb jol jöhet hogy nehogy eldolj). Meg annyit hogy a homlokodnal tamaszd le a fejed ahol kb a hajad kezododik. Eloszor zsugorba emeld fel szep lassan mindkét labad majd eloszor az egyiket aztan a másikat próbáld fel nyújtani. Fontos hogy ne lendületből csinald, csak szep nyugodtan! Sok sikert!:)
2

először zsugorba húzd fel lassan (!) a lábad, úgy hogy a kezeid és a fejed háromszöget zárjon be (de ne kicsit). Hasizmot és popsit megfeszíteni és gyakorold, először bordásfalnál, majd ha már úgy megy, akkor megpróbálhatod csak a szivacson, de a legfontosabb, hogy ne add fel ha nem megy elsőre, sem századszorra, akkor is próbáld meg újra és újra :)
1

A lényeg az hogy a homlokod legyen a matracon és a ked kezed egy szinten a feljed magasságánál alacsonyabban tehat 3 szöget alkotva es utana a lábaddal kicsit lépegetve es utana fejen is állltal!
1

Először tegyél matracot alád és a fejednek a homlok részét tedd le és óvatosan emeld fel a lábadat.
1

Háromszögbe ez akkor oda kezed és a fejet fejed tetejére és elkezdesz szépen lassan felnyomni magad és nagyon fontos Nem egyből kell felugrani mert akkor nem tudod megtartani magad
0