Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
529
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
0

Csatoltam képet.
Módosítva: 7 éve
0

0

B) Ft=Fo+Ta=135√3+180
Ft=135√3+180 cm2
Fo=3∙TVAB
T_VAB=(o^2∙√3)/4 (〖6√5〗^2∙√3)/4=(180√3)/4=45√3
T_VAB=45√3 cm2
Fo=3∙45√3=135√3
Fo=135√3 cm2
A) AB=VA AB=6√5 cm
Ta=o2 6√52 =180
Ta=180 cm2


C) BD=AB√2 6√5∙√2=6√10
OB=BD/2=(6√10)/2=3√10
VOB m(o)=90◦ P.T. VO2 =VB2-OB2
VO2=180-90
VO2=90
VO=3√10
VO=3√10 cm
V=(T_a∙h)/3=(180∙3√10)/3=180√10
V=180√10 cm3
B) Ft=Fo+Ta=135√3+180
Ft=135√3+180 cm2
Fo=3∙TVAB
T_VAB=(o^2∙√3)/4 (〖6√5〗^2∙√3)/4=(180√3)/4=45√3
T_VAB=45√3 cm2
Fo=3∙45√3=135√3
Fo=135√3 cm2
A) AB=VA AB=6√5 cm
Ta=o2 6√52 =180
Ta=180 cm2


C) BD=AB√2 6√5∙√2=6√10
OB=BD/2=(6√10)/2=3√10
VOB m(o>;)=90◦ P.T. VO2 =VB2-OB2
VO2=180-90
VO2=90
VO=3√10
VO=3√10 cm
V=(T_a∙h)/3=(180∙3√10)/3=180√10
V=180√10 cm3
Módosítva: 7 éve
0

A trapéz alakú konyhakertet már megoldottad?
0