Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Párhuzamos szelők tétele

Főoldal » Középiskola » Matematika
571
Valaki ezt megtudná nekem oldani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
c-t ki lehet számolni, a többit nem.
`c/(c+d)=x/y`
`c/(c+4)=7/10`
`10c=7(c+4)`
fejezd be.
0