Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg

Főoldal » Középiskola » Matematika
554
Valaki segitsen ezekben, nem muszaj az összes :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

6
Lemaradt a feladat!!
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Annyi kép van már, hogy azt sem tudom, melyik-melyik.
Ez a 16 -os feladat
c) 2.5²+7.4²+l²=10²
l =  39  = 6.24 méter
Tehát kb. 12.5 méteres szakaszt lát.
Módosítva: 7 éve
0

Ez meg a 11 -es:
(Természetesen a fényképen nem mozgatható a B pont, csak itt:
https://www.geogebra.org/m/vaufuqr7 )
Módosítva: 7 éve
0