Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
475
Ha 62•32-62•16=62__=___

Először elvégezzük a két szorzást utána kivonjuk a eredményből a két szorzás eredményét tovább elakadtam mert csak két rublika van a =62 után nem fér ki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
16ot kell beirni mert :
62x32-62x16= 62x?
62x32=1984
62x16=992
1984-992=992
Es akk a vegeredmeny
62x16=992

A szorzast X-el jeloltem mert ugy konnyebb volt
(Nem igerem h jo lesz a megoldas (en igy emlekszek) de en mar nagyon regen csinaltam ilyet)
0