Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
557
2X+3/8+3X-1/4=1-4X/12
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2X+3/8+3X-1/4=1-4X/12 // szorozzunk be 24-gyel
48X + 9 + 72X - 6 = 24 - 8X
120X + 3 = 24 - 8X
128X = 21
X = 21 / 128
0