Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8osztályos matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
470
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Előre is köszönöm.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Keszíts egy táblázatot!
Fentre kerülnek az x-ek= 1;2;4;5;6;10;-1;-2 (én ezekkel a számokkal dolgoztam)
Ezekkel a számokkal oszd el a kettőt és megkapod a másik koordinátát: pl.: 2/1=2 y=2 x=1


2/1=2 y=2 x=1(ez itt egy pont a koordinátáinak kiszámolása)
A b feladatban ugyanezekkel a számokkal az 5-öt oszd el és a c-ben pedig a -3-at
Ha jól dolgoztál 6 fektetett félparabolát kapsz (mindegyik grafikonba kettőt)

Remélem tudtam segíteni ;D
Módosítva: 7 éve
0