Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögfüggvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
876
Oldjuk meg a következő egyenleteket a valós számok halmazán:
sinx=0.5
cosx=-0.5
tgx=-1
ctg=-(√(3)/3)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ezek olyan egyszerű egyenletek, hogy csak vissza kell keresni. Itt találsz hozzá segítséget:
https://www.geogebra.org/m/KPNVuaeC
Ha nem boldogulsz vele, szóljál!
0