Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol

390
Sziasztok! Valaki esetleg aki már jártasabb ebbe a témába tudna segíteni? Van egy 18 éves haverom, akinek az angol tudása az alapfok legislegaljával eggyenlő. Hogyan tudnám őt korrepetálni Angolból? Én 8.-os vagyok és facebook elérhetőségem: Gömöri Fancsi. Válaszokat előre köszönöm, további szép napot!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Tanarszemmel nem hiszem, hogy jo ez amit most leirok, de korrepetalas celjabol szerintem egesz jo. Legalabbis eddig mukodott nalam...
Mindenkeppen az alapoktol kezdve, en amikor ilyet csinaltam, kiirtam eloszor az igeidoket, illetve a nyelvtani reszeket kulon tablazatokba. 18 evesen mar konnyebben megtanulja azokkal, mint a kis rajzokkal. Illetve szamos oldal van, ami a fejlesztest es a gyakorlast segiti elo, pl az 5percangol is ilyen, sot nagyon sok sorozattal lehet a nyelvtudast fejleszteni. Vannak tipikusan szokincsfejlesztes celjabol kiadott konyvek. Vekony kis fekete konyvek kezdo szinttol a haladoig kulonfele szokeszlettel, ami hatul benne van, es vannak benne feladatok is. Kezdetnek nem rossz, azutan pedig erdemesebb inkabb egyre nehezedo konyvbol vagy erettsegibol kiszedett feladatokkal gyakorolni es a kozben felmerulo problemakkal, tipusokkal es nyelvtannal jobban foglalkozni.
Módosítva: 7 éve
0