Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud ebben a halmazos feladatban segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
547
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
érettségi, halmazok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Lehet, sikerült: Mivel k^2<10 ezért k=0;1;2;3. Így H={2;5;8;11}. G={2;4;6;8}.

G metszet H={2;8}

G unió H ={2;4;5;6;8;11}, tehát ez a halmaz hatelemű.
0