Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elmagyarázná valaki a sinus, cos stb?

Főoldal » Középiskola » Matematika
659
Ezeknek a megoldását letudná valaki írni részletesen?
a) sin x= 0,5403
b) cos²x= 3/4
c) 3*tg2x=√3
d) ctgx= 7,8945
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sin,cos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Én nagyon szívesen segítenék, de nem tudhatom, hogyan.
https://www.geogebra.org/m/frbun8sv
0