Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
831
Írjuk fel a P0 pontra illeszkedő, m iránytangensű egyenes egyenletét, ha
a) P0 (1;0) m= 1
b) P0 (-1;5) m= 3
c) P0 (4;7) m= -2

Írjuk fel a P1 és P2 pontok által meghatározott egyenes egyenletét, ha
a) P1 (0;0), P2 (3;1)
b) P1 (2; -5) P2 (-4;8)
c) P1 (-1;7) P2 (-3; -5)

Kérem szépen segítsetek ezeket megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A második gyakorlásához egy munkalap:
https://www.geogebra.org/m/sjvnaqvz
Egy komolyabb gyakorló:
https://www.geogebra.org/m/n5JWmGXx
Módosítva: 7 éve
0