Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
632
Számítsd ki a négyszögek belső szögeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Itt a megoldás: (link)

https://kepkuldes.com/image/65FHeV
0

alfa+2×alfa+2×alfa+3×alfa=360°
8×alfa=360°
alfa=45°
0