Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
673
Számítsd ki a trapéz belsö szögeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A trapéz esetén az azonos száron fekvő szögek összege 180°
alfa+2×alfa=180°
3×alfa=180°
alfa=60°
A többit tudod
0