Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos lenne!

Főoldal » Középiskola » Matematika
864
Egy kerékpáros a faluból a városba 10 km/h sebességgel megy. Egy órával később utánna indul egy másik kerékpáros 12km/h sebességgel és egyszerre érkeznek a városba. Hány km-re van a város a felutól?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
s=v t
10 t = 12 (t-1)
10 t = 12t -12
2 t = 12
t= 6 óra
Tehát 60 km-re van a város.
0