Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia Arének

Főoldal » Középiskola » Kémia
837
1.C9H12...... aromás szénhidrogén (lehet/nem lehet)
2.A naftalin........ aromás szénhidrogén (mononukleáris/polinuklearis)
3.A naftalin molekulában.......... szénatom van(10/12)
4.A toluol...........szubsztitúciós reakcióban(résztvesz/nem vesz részt)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
1.C9H12...... aromás szénhidrogén (lehet)

https://www.google.hu/search?q=C9H12&hl=hu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=xD9TUYG0NMnTPOHlgcAC&ved=0CEEQsAQ&biw=1241&bih=584

2.A naftalin........ aromás szénhidrogén (polinukleáris)
3.A naftalin molekulában.......... szénatom van(10)
4.A toluol...........szubsztitúciós reakcióban(részt vesz)
3