Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
557
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni a háziban,m nem tudom hogy kezdjem el.
a=8cm,c=6cm,sc=7cm ;b=5cm,mb=3cm,sb=4cm ;a=3,2cm,sa=2,6cm,béta szög=45fok.

Tudom,hogy mi az S.Csak nem tudom elkezdeni ennyi adatból sajna.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Sajnos ebből a kiírásból semmi sem érthető.
- ez három feladat ?
- mi a kérdés?
0

Kár, hogy a kérdező nem válaszol. Találomra az első feladatot így oldottam meg:
0