Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Előrehozott angol érettségi felvetések

26
Sziasztok!

Májusban előrehozott, középszintű angol érettségit fogok letenni, de van pár felmerült kérdésem, ködös témám, amelyekre innen is szívesen meghallgatnék néhány tapasztaltabb érettségi előtt állót, vagy már leérettségizettet, esetleg pedagógust. Remélem a segítségetekkel felkészültebben fogom a vizsgalapokat kitölteni és talán más érettségiző is választ kap kérdéseire.

Tehát a kérdéseim, vagy vitatható témáim:

-Az angol érettségi vizsga íráskészség részénél a levelek megírása után használható a vizsgázó saját neve mint aláírás? (Lehet egy kissé lényegtelen kérdés, de ugyebár nyelvvizsgán tilos saját nevet használni.)

-Továbbá az íráskészség résznél a megadott szóhasználati határnak (pl.: 100-120 szó) mekkora méretű átlépése okoz pontlevonást?

-Az angol érettségi vizsga szóbeli részénél a vizsgázó egyáltalán nem szólalhat meg magyarul? (Hallottam olyan esetről, mikor a vizsgáztató magyarul beszélt a vizsgázóval.)

-Esetleg osztályozóvizsgáról eltudnátok mondani a tapasztalataitokat? (Tudom, hogy minden iskolában más a lebonyolítás módja, de mégis tudni, hogy mire lehet számítani.)

-Tudtok mondani bármilyen használható gyakorlót (weboldal,könyv,hanganyag stb.)?

+1 Bármi más tanácsotok,tippetek,élményetek van szívesen fogadom mint válasz, mint üzenet formájában!

Nagyon köszönöm, hogy szántál rám időt, és köszönöm előre is a válaszokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

0