Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

JMMMM

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Ezeket elég tudni a megoldáshoz:
`α+β+γ=180°`.
`β=γ`
`epsilon=zeta`
-1

A `h` nem létezik.

Mellesleg ha tényleg meg fogsz bukni, akkor az még egy nyomós érv amellett, hogy ezt te magad old meg.
1