Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika Házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
534
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni a fizika háziban?


Házi:
Egy izzón a következő felirat olvasható 24 V:0,17 A. Mekkora az izzó teljesitménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, házi
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
P=U * I
P=24 V * 0.17 A = 4 watt a teljesítménye.
1