Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög alapú hasáb

Főoldal » Általános iskola » Matematika
512
Háromszög alapú hasáb
a= 3cm
b=4 cm
c=5 cm
ma=2,1 cm
M=10 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Köszönöm,hogy megosztottad ezt a nagyon fontos dolgot!Kérdésed nincs?!
0