Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Középiskola » Matematika
500
abc háromszög A=90 AD PÁRHUZAMOS BC VEL D eleme BC
AC=8
BC=16
AB,BD,DC=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nem lehet. hogy MERŐLEGES ?? (Párhuzamos nem lehet!)
-1

Ez mi: A=90?
0