Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2x+4y=5

Főoldal » Középiskola » Matematika
529
Számítása ki, hol metsző a 2x+4y=5 egyenletű egyenes az y tengelyt ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az y tengely egy függőleges vonal x=0-nál, vagyis helyettesíts be x=0-t, kijön, hogy milyen magasan metszi.
0