Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudna ezekben segiteni valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
465
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Adatok:
K=(-3,-2) A=(-1,-5) B=(3,-1)
A C pont koordinátái:
Az AK egy vektor!
C=K+AK=K+(K-A)=2×K-A=2×(-3,-2)-(-1,-5)=(-5,1)
A, D pont koordinátái:
D=K+BK=K+(K-B)=2×K-B=2×(-3,-2)-(3,-1)=(-9,-3)
A pararlelogramma területe
T=AB×CB=(B-A)×(B-C)=
[(3,-1)-(-1,-5)]×[(3,-1)-(-5,1)]=(4,4)×(8,-2)=4×8+4×(-2)=4×6=24 egység2
1egység =0.5m
1egység2=0.24m2
T=24×0.25m2=6m2
Módosítva: 7 éve
1

17,
a,
11 medencében 11! féleképpen fürödhetünk meg.. vagyis 39 916 800 féle képpen..
b,
Hány liter 70 fokos víz van?? Így nem nagyon lehet megoldani..
c,
2×70km/7óra=20km/óra
0