Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
1320
x
2 = 10

2 az x-ediken = 10
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Ha jól értem a kérdésedet:
0

2^x=10
xlg(2)=lg(10)
x log10(2)=log10(10)
X=1/log10(2)
{x=3,22}
Log melleti tizesek azok also hatványok
0