Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt a szöveget hogyan lehet matematikai egyenletbe foglalni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
3410
Anya 25 éves volt, amikor Dani született. Hány év múlva lesz kétszer annyi idős, mint a fia?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, egyenlet
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Dani: 0
Anya: 25
x: év múlva
2 * (0 + x) = 25 + x
2x = 25 + x
x = 25 év múlva
0