Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9.o.

Főoldal » Középiskola » Fizika
506
Az 1. és a 2. feladatot kéne megcsinálnom, de nem tudom hogy kell.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1-es feladat:
gravitációs gyorsulás: 10m/s^2 a testekre. (vagy 9.81)
a=10
v=30
v=at
t=3
s=1/2*a*t^2

b, mozgási energia képlete szerintem: 1/2*mv^2
ide viszont már kell a tömeg ha jól látom.
0