Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan tudom ezt megcsinálni?(SOS!)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
613
9-2d=d-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
9-2d=d-3 /+2d
9=3d-3 /+3
12=3d /:3
4=d
1

9-2d=d-3 /+2d
9=3d-3 /+3
12=3d /:3
4=d

0