Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia házi

Főoldal » Középiskola » Kémia
515
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
szacharóz: C12H22O11 moláris tömege (M) = 12*12+22*1+11*16=342
n=m/M 68,4/342=0,2
1 mol 5648 kJ
0,2 mol 1129,6 kJ

Szerintem így kell megoldani
0